top of page

ממרח פסטו ביתי

פסטו הוא אחד הממרחים המוכרים והאהובים, המשדרגים כל מנה פשוטה בטעמים איטלקיים מפנקים. וכמה שהוא טעים כך הוא גם קל להכנה!

דבש
פסטו ביתי בצנצנת

הכמויות במתכון הזה מתאימות לחבילת בזיליקום אחת שהיא כ-200 גרם. הכנת הפסטו בעצמנו בבית מאפשרת לנו לשלוט במרקם ובטעם שאנחנו רוצים.


מתכון

חבילת עלי בזיליקום שטופים
שן שום אחת
חופן צנוברים
בין 50 ל-70 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון
אגוז מוסקט טחון

בואו נתחיל בהכנה


1


מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים ומכניסים למיכל הבלנדר.


2


מגררים את הפרמז'ן, חותכים את הקצוות של שן השום וחותכים אותה לחצי. מכניסים למיכל הבלנדר.


3


מוסיפים את חופן הצנוברים, מלח, מעט פלפל שחור ומעט מוסקט טחון. מוזגים את כף שמן הזית.


4


טוחנים הכל יחד למרקם חלק ואחיד. להוספת סמיכות ניתן להוסיף עוד פרמז'ן, להוספת נוזליות עוד שמן. והכי חשוב לטעום ולתקן תיבול לפי טעם אישי.


5


שלב אחרון, ההגשה! מורחים על לחם, מוסיפים לחביתה, לסלט או לרוטב פטסה. בתיאבון!



אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !


Comments


bottom of page