top of page


מרק קוקוס תאילנדי פיקנטי
מרק קוקוס תאילנדי חריף, הידוע גם בשם טום קה גאי. זהו מרק טעים וארומטי עם האיזון המושלם של טעמים חריפים, חמצמצים וקרמיים. הטעמים המענגים...

ART OF FOOD
21 בספט׳ 2023זמן קריאה 2 דקות
75
0


רוטב פרמזן שום שמנת
מתכון לרוטב פרמזן שום שמנת שתוכל להשתמש בו כדי לשדרג מגוון רחב של מנות. הפסטה, עןף, בשרים, ירקות, כמטבל ללחם ועוד המון המנות שרק תרצו....

ART OF FOOD
20 בספט׳ 2023זמן קריאה 1 דקות
136
0


סינטה "ביס" ברוטב חמאת שום
התפנקו במתכון שאי אפשר לעמוד בפניו של ביס סטייק נימוח, צרוב מושלם ומצופה ברוטב חמאת שום עשיר לצד אספרגוס צלוי. המתכון משלב את העסיסיות של...

ART OF FOOD
28 ביוני 2023זמן קריאה 1 דקות
292
0


שניצל טופו טבעוני
אין מי שלא התגעגע לביס הקריספי והמושלם של השניצל מאז שנהיה צמחוני או טבעוני. הנה מתכון שיפסיק לכם את הגעגוע בכמה צעדים פשוטים. שניצל...
דניאלה צורי
16 במאי 2023זמן קריאה 1 דקות
19
0


טראפלס שוקולד וטחינה טבעוני
קינוח טבעוני לחלוטין, קל להכנה שיוצא טעים תמיד! החלק הכי כיף במתכון הזה הוא שיש הרבה מקום לטעם אישי ולהפתעות חדשות. מתכון תבנית אינגליש...
דניאלה צורי
7 במאי 2023זמן קריאה 1 דקות
12
0


רוטב רוזה, פטריות וקרם ערמונים לפסטה
רוטב רוזה הוא רוטב קלאסי לפסטה קלילה ומהירה להכנה, אבל לרוב לא מחדשת או מפתיעה יותר מידי. במתכון כאן נציג שיטת הכנה מעט שונה המשלבת מספר...
דניאלה צורי
2 במאי 2023זמן קריאה 1 דקות
270
0


ביף סטרוגנוף
ביף סטרוגנוף מנה נפלאה מהמטבח הרוסי, מנה קלאסית עשויה עם רצועות בקר מוקפצות מבושלות ברוטב על בסיס שמנת חמוצה. המנה תוגש בדרך כלל מעל מצע...

ART OF FOOD
24 באפר׳ 2023זמן קריאה 1 דקות
148
1


פילה דניס ברוטב חמאה לימונית ויין לבן
לדגים טעם עדין ונעים ולכן רטבים מעט חמצמצים ועדינים מחמיאים לדג ועוטפים אותו בצורה מושלמת. הרוטב הזה מאוד קלאסי ופשוט להכנה, מרענן וקליל....
דניאלה צורי
20 באפר׳ 2023זמן קריאה 2 דקות
354
0


מרק עגבניות משגע
מרק עגבניות עשיר בטעמים נפלאים, עם מרקם משגע ועם טוויסט מעניין של מעט שמנת. מרק שישדרג לכם את חווית המרק וכמובן את הארוחה בכללי. טוויסט...

ART OF FOOD
14 בפבר׳ 2023זמן קריאה 1 דקות
19
0


תבשיל פרגיות עם אורז בסמטי ודבש
תבשיל עם דבש, פרגיות ואורז שמשלב טעמים מתוקים ומלוחים, שילוב הטעמים יוצר מנה מעניינת וטעימה במיוחד שתשדרג לכם את את ארוחת הצהריים בעבודה...

ART OF FOOD
16 בינו׳ 2023זמן קריאה 1 דקות
165
1


קדירת בקר חורפית
מנה מדהימה ליום גשום וקר, לארוחת שבת או סתם ליום שמתחשק לאכול מרק חם. שילוב טעמים נהדר שיגרום לכם להתרגש במיוחד. המנה יוצאת עשירת טעמים...

ART OF FOOD
16 בינו׳ 2023זמן קריאה 1 דקות
52
0


חומוס ביתי עם בשר
מאכל מדהים שרובנו מכירים, מגיע תמיד עם פיתה חמה ואיזו תוספת מעליו או אפילו ככה כמו שהוא פשוט מושלם. הרבה חושבים כי להכין חומוס אמיתי כמו...

ART OF FOOD
31 בדצמ׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
17
0


חומוס ביתי
מאכל מדהים שרובנו מכירים, מגיע תמיד עם פיתה חמה ואיזו תוספת מעליו או אפילו ככה כמו שהוא פשוט מושלם. הרבה חושבים כי להכין חומוס אמיתי כמו...

ART OF FOOD
31 בדצמ׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
19
0


רוטב שמנת, ארטישוק ירושלמי ומנגולד
רוטב נהדר לפסטה מכל סוג. מומלץ לערב רומנטי או סתם להתפנק עם רוטב עשיר ומלא טעמים. רוטב סמיך וקרמי שאי אפשר להפסיק לאכול. הכי מומלץ עם...
דניאלה צורי
7 בדצמ׳ 2022זמן קריאה 2 דקות
44
0


תבשיל קארי צהוב וקרם קוקוס
תבשיל חורפי ופשוט, ממלא ובריא, בצבע כתום-צהוב משגע שעושה חשק לאכול ישר מהסיר. מאוד פשוט וקל להכנה, ניתן להגיש כמנה בפני עצמו, אך מומלץ...
דניאלה צורי
1 בדצמ׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
14
0


רוטב פטריות
רוטב פטריות שמשדרג כל מנה, בין אם בשרית או צמחונית. מנה קלאסית ופשוטה עם טעם נפלא. המנה מתאימה כרוטב או אפילו כמילוי למאפה או בשר. מתכון...
דניאלה צורי
30 בנוב׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
35
0


טאקו אבוקדו וטופו
מתכון טעים, צבעוני ובריא עם טופו עסיסי, ממרח אבוקדו רך, ירקות קצוצים ואת כל זה עוטפת טורטיה רכה שבכל ביס רק תהנו יותר ויותר. את הטאקו כיף...

ART OF FOOD
24 בנוב׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
15
0


מוקפץ עם עוף/טופו ברוטב תמרים
מוקפץ עם אטריות ביצים וירקות עם רוטב משגע של תמרים וכמובן מגיע גם בגרסה צמחונית עם טופו, מנה שתרגש כל ארוחה ותשדרג לכם את השבוע. תמיד כיף...

ART OF FOOD
22 בנוב׳ 2022זמן קריאה 2 דקות
75
0


כרובית צלויה עם רוטב בטטה וטחינה
שילוב מטורף בין כרובית לטחינה ובטטה מביא טעם משגע במיוחד, מרקם שהוא פשוט נימוח בפה בכל ביס וטעם של עוד בכל פעם שתכינו את המנה המדהימה...

ART OF FOOD
21 בנוב׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
87
0


סלט זוקיני/קישואים צלויים
קישואים צלויים היא מנה נהדרת בפני עצמה יחד עם פרוסת לחם טרייה או כתוספת נהדרת לכל מנה עיקרית, מנה בעלת טעמים מדהימים שמשתלבים בכל ארוחה....

ART OF FOOD
17 בנוב׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
6
0


לביבות ברוקולי וחומוס
לביבות טעימות וקלות להכנה, עם טוויסט מעניין של חומוס וברוקולי. הלביבות נאפות בתנור ומתאימות גם לאלו שלא צורכים גלוטן. מומלץ לאכול את...

ART OF FOOD
15 בנוב׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
14
0


לחמניות באן עם שרימפס
יש סיכוי טוב שיצא לכם לטעום את המאכל הפופלארי והטעים כל כך שנקרא באן. לחמנייה רכה כמו ענן שבאה בטוב עם כל תוספת שרק תרצו בשר, ירקות,...

ART OF FOOD
10 בנוב׳ 2022זמן קריאה 2 דקות
63
0


קובה בשר צמחוני/בשר
מתכון לקובה עשירת טעמים, נימוחה בפה ועסיסית בכל ביס מחדש, בשילוב מרק ירקות חם מלא טעמים שרק מוסיף לקובה טעם של עוד. הרבה חושבים כי הכנת...

ART OF FOOD
21 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
190
0


רוסטביף סינטה
מה יותר טוב מנתח סינטה מתובל, בליווי רוטב צ'ימיצ'ורי וריבת בצל שפורסים על השולחן לעיני כל האורחים. רוסטביף סינטה היא מנה מרשימה וקלה...

ART OF FOOD
6 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
54
0


פיקניה בתנור
תכירו את נתח "פיקניה" או בשמו הישראלי שפיץ צ’ך, נתח מיוחד ולא יקר שיפתיע אותכם במטבח. נתח עם טעם מדהים ועסיסי שכל פרוסה ממנו תהפוך את...

ART OF FOOD
6 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
49
0


רוטב פלפלים מתוקים
רוטב פלפלים נהדר, מהיר וקל להכנה, משתלב נפלא עם סנדוויצים, טוסטים, פסטות ועוד המון מנות. נותן טעם מרענן ושדרוג למנות אליהם תבחרו להוסיף...
arikly123
4 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
16
0


"סטייק" כרוב סגול
כרוב סגול בתנור, מנה פשוטה ולא מורכבת אבל גונבת את הפוקוס בכל ארוחה, נימוחה וטעימה. לכרוב הסגול יתרונות בריאותיים רבים, אחדים מהם הם...
דניאלה צורי
3 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
16
0


דאל עדשים
הדאל הוא מאכל הודי המבוסס על קטניות, לרוב עדשים. פירוש השם בשפת הסנסקריט הוא "לחלק" ואכן זאת מנה גדולה ומשביעה שכיף לחלוק עם עוד אנשים....
דניאלה צורי
3 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
9
0


סלט ירוק מרענן ברוטב יוגורט
סלט על לאוהבי התבלינים המרעננים, סלט שמתפצח בפה, מרענן ובריא במיוחד. סלט מלא בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרליים. מומלץ בחום למי שזקוק...
דניאלה צורי
3 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
37
0


רוטב מרינדה ים תיכונית
מרינדה נפלאה עם טעמים רבים, מתאימה לבשר, עוף, דגים או כרוטב מרענן לצד מנה שהכנתם. מומלץ להשרות את הבשר, עוף או דגים כלילה שלם במרינדה הים...

ART OF FOOD
3 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
27
0


מרק כתום
מרק כתום בריא, טעים ומחמם את הלב. עשיר בסיבים תזונתיים, ויטמינים ועוד מגוון חומרים שמצוינים לבריאות שלנו ומעניק תחושת שובע לאורך זמן....
דניאלה צורי
2 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
7
0


מרק חמיצה
מרק חמיצה, הידוע גם כבורשט, הוא מרק חמצמץ המבוסס על סלק שמגיע במקור מארצות מזרח אירופה, ולו גרסאות רבות. רק במטבח הרוסי עצמו ישנן עשרות...
דניאלה צורי
2 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
2
0


ציר ירקות
על מנת להגיע לטעם מרוכז של מרק, או להחליף את השימוש באבקת מרק, חשוב להצטייד בציר ירקות איכותי. הנה מתכון פשוט בכמה צעדים פשוטים שישדרג...
דניאלה צורי
28 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
19
0


סלט עדשים שחורות ובטטה
סלט פשוט שהופך לכוכב של כל ארוחה! לעדשים השחורות יתרונות מצוינים למנות שלכם, מלבד טעם ונראות. העדשים מלאות בחלבונים, ויטמינים ומינרלים,...
דניאלה צורי
28 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
4
0


רוטב קונפי שום
קונפי שום מלא טעם, נימוח ועדין במיוחד, מתבשל באיטיות עם שמן זית בניחוח מדהים כזה שיעשה לכם חשק לעוד בכל פעם מחדש כשתריחו אותו. השום יוצא...

ART OF FOOD
28 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
9
0


רוטב ריבת בצל
מעדן ריבת בצל הוא שדרוג לכל מנה שתרצו. תוכלו להשתמש בריבת הבצל עם כריכים, בשרים, תבשילים, פסטות וכל מנה שרק תרצו. מה שהופך את ריבת הבצל...
arikly123
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
39
0


סטייק טי-בון
תכירו את נתח הטי-בון, נתח אשר מורכב משני נתחים שונים: פילה וסינטה, מה שנותן לסטייק טעמים מדהמים. חשוב לצלות את הנתח נכון בכדי לקבל מידת...
arikly123
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
38
0


"שקשוקה" כרובית
מנה פשוטה, משביעה, מהירה להכנה וטעימה בכל פעם מחדש. את הגרסה הזאת של שקשוקה תרצו לאכול עם חלה, טחינה או עם מזלג ישר מהמחבת. גרסה לשקשוקה...
דניאלה צורי
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
21
0


לביבות מנגולד טבעוניות
עלי המנגולד, במקור עלי סלק שעברו ביות, מעולים בשמירה על בריאות הגוף, ומספקים ויטמינים, סיבים תזונתיים, מינרלים וסידן. המנגולד אף עוזר...
דניאלה צורי
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
5
0


עראיס טבעוני
העראיס היא מנה פשוטה וטעימה המורכבת מפיתה ממולאת בבשר טלה, שמקורה במטבח הים תיכוני והערבי. התחליף הצמחוני מושלם לימים של על האש בהם גם...
דניאלה צורי
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
9
0


מוסקה צמחונית
המוסקה היא תבשיל חצילים ובשר מהמטבח הבלקני, ולה גרסאות רבות. המוכרת ביותר היא הגרסה היוונית הסטנדרטית המורכבת מכמה שכבות אפויות. המוסקה...
דניאלה צורי
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 2 דקות
5
0


דלעת ערמונים ממולאת
דלעת ערמונים, פיתוח ישראלי לזן הדלעת האמריקאית "אקרון", היא בעלת ערך קלורי נמוך, מקור נהדר לסיבים תזונתיים, ויטמינים ונוגדי חימצון. אה...
דניאלה צורי
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
3
0


שווארמה עגל
כולנו אוהבים שווארמה, אבל תמיד אוכלים אותה בחוץ, הרבה פעמים אנחנו מחפשים את הדרך המושלמת להכין שווארמה בבית אבל לא מוצאים, קבלו מתכון קל...
arikly123
24 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
63
0


רוטב צ'ימיצ'ורי
צ'ימיצ'ורי הוא רוטב מהמטבח הארגנטינאי, משתלב מעולה עם בשרים, עופות, דגים, ירקות צלויים וכמובן כמטבל להמון מנות אחרות. כאשר אנחנו מוסיפים...
arikly123
22 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
47
0


אוסובוקו בקר
אוסובוקו בקר הוא תבשיל צפון איטלקי, מתאפיין בבישול בחום גבוה מה שגורם לבשר לצאת רך מאוד, נימוח בפה ועם המון טעמים מדהימים. תבשיל האוסובקו...
arikly123
22 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
5
0
bottom of page