רוסטביף סינטה
- ART OF FOOD
- 6 באוק׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 24 בדצמ׳ 2022
מה יותר טוב מנתח סינטה מתובל, בליווי רוטב צ'ימיצ'ורי וריבת בצל שפורסים על השולחן לעיני כל האורחים.
רוסטביף סינטה היא מנה מרשימה וקלה להכנה, רק לתבל ולהכניס לתנור, מנה שתשאיר טעם של עוד לכולם.

רוטסביף טוב מתחיל בבחירת נתח איכותי, ממשיך בתיבול נכון וכמובן בשמירה על טמפרטורות נכונות בכדי לקבל רוסטביף טעים, רך ועסיסי.
מתכון
1.5 ק”ג נתח סינטה שלם איכותי
כף חרדל דיז'ון
כף חרדל רגיל
2 כפות דבש
2 שינים שום כתושות
4 כפות שמן זית
בואו נתחיל בהכנה
1
מערבבים את כלל המרכיבים בתוך קערה ומכניסים לתוך המרינדה שנוצרה את נתח הסינטה, סוגרים את הקערה עם ניילון נצמד ומשאירים לפחות ל 3 שעות במקרר, מומלץ ללילה שלם.
2
מחממים תנור ל 240 מעלות, מניחים את הנתח על רשת שממוקמת מעל תבנית אפייה, צולים 13 דקות ומשנים את החום ל 180 מעלות וצולים עוד 30-35 דקות (תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים).
3
החלק האחרון, ההגשה ! מוצאים את הרוסטביף מהתנור, לאחר שהנתח נח 10 דקות, מגישים את הרוסטביף לשולחן בשלמות, פורסים דק לעיני כל האורחים, מוסיפים צ'ימיצ'ורי וריבת בצל מעל ונותנים להצגה להתחיל.
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !
Comentários