top of page

סינטה "ביס" ברוטב חמאת שום

  • תמונת הסופר/ת: ART OF FOOD
    ART OF FOOD
  • 28 ביוני 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

התפנקו במתכון שאי אפשר לעמוד בפניו של ביס סטייק נימוח, צרוב מושלם ומצופה ברוטב חמאת שום עשיר לצד אספרגוס צלוי. המתכון משלב את העסיסיות של הסטייק עם טעם מדהים של חמאה ושום.

סינטה ביס
סינטה ביס

סינטה "ביס" ברוטב חמאת שום היא מנה ראשונה או מנה עיקרית טעימה וקלה להכנה שתרשים את כולם.


מתכון



1 ק"ג סטייק סינטה, חתוך לחתיכות בגודל ביס
200 חמאה
3 שיני שום, קצוצות
מלח ופלפל
פטרוזיליה טרייה, קצוצה (לא חובה)
אספרגוס

בואו נתחיל בהכנה


1


מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את החמאה למחבת ונותנים לה להימס. בנתיים מתבלים את ביס הסטייק במלח ופלפל.


2


מוסיפים את ביס הסטייק למחבת ומבשלים 2-3 דקות לכל צד, או עד להשחמה לרמת העשייה הרצויה.


3


מוסיפים את השום הקצוץ למחבת והאספרגוס ומקפיצים עם קוביות הסינטה כדקה.


4

שלב אחרון, ההגשה!

מגישים את המנה בצלחת גדולה, מעל מפזרים פטרוזיליה קצוצה אם רוצים.

בתיאבון!



אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !


Comments


bottom of page