top of page

צלעות טלה

  • arikly123
  • 24 בספט׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 28 בדצמ׳ 2022

צלעות טלה נחשבות לנתח איכותי מאוד בזכות העסיסיות הרכות. קבלו רעיון למנה קלה להכנה, מושלמת בטעם, ועסיסית מאוד בשילוב עם ירקות קלויים. ללא ספק מנה שתשאיר לכולם טעם של עוד.

צלעות טלה על האש
צלעות טלה על האש

טעות נפוצה בעשיית הצלעות היא בישול יתר של הצלעות מה שיהפוך את המרקם של הצלעות לקשה ללעיסה. כאשר אנחנו מכינים צלעות, חשוב לתת להם תיבול טוב ובנוסף להקפיד על זמני עשייה מדוייקים.


מתכון

8-6 חתיכות צלעות טלה
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתוש
מלח ומלח גרוסים גס
כפית טימין
כפית בהרט
חצי כפית כמון

בואו נתחיל בהכנה


1


מחממים תנור ל 200 מעלות וגם במחבת על הגז.

מערבבים בקערה יחד את כל המרכיבים לתיבול הצלעות.


2


מכניסים את הצלעות לתוך הקערה ומערבבים טוב, נותנים לצלעות להיות בתוך התיבול בערך כשעתיים בתוך המקרר.


3


צולים על המחבת מכל צד כדקה את הצלעות ולאחר מכן מניחים בתוך תבנית אפייה את כל הצלעות ומכניסים לתנור ל13 דקות.


4


החלק האחרון, ההגשה !

מגישים את הצלעות לשולחן.

מוסיפים ירקות צלויים, ריבת בצל, שום קונפי או כל תוספת שרק תרצו



אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !


Comentários


bottom of page