רוטב פלפלים מתוקים
- arikly123
- 4 באוק׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 23 בדצמ׳ 2022
רוטב פלפלים נהדר, מהיר וקל להכנה, משתלב נפלא עם סנדוויצים, טוסטים, פסטות ועוד המון מנות.
נותן טעם מרענן ושדרוג למנות אליהם תבחרו להוסיף את הרוטב.

את רוטב הפלפלים ניתן להכין מכל צבעי וסוגי הפלפלים, לאוהבי החריף ניתן להוסיף כמובן פלפל חריף לרוטב.
מתכון
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים כתומים
2 בצלים
שן שום אחת
2 כפות בלסמי
2 כפות שמן זית
2 כפות לימון
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
בואו נתחיל בהכנה
1
מחממים תנור ל 220 מעלות
2
חותכים את הפלפלים ומנקים מגרעינים, חוצים את הבצלים ל2, מושחים בשמן זית את הפלפלים והבצל, מניחים על תבנית אפייה ומכנסים לתנור עד שהבצל והפלפלים רכים לגמרי וטיפה שרופים.
3
מעבירים לסיר את הפלפלים והבצל וסוגרים את הסיר עד להתקררות מוחלטת של הפלפלים והבצל, לאחר התקררות קולפים את הפלפלים.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים לסיר עם הבצל והפלפלים ולאחר מכן מכניסים את הסיר למקרר ל4 שעות לפחות.
4
החלק האחרון, ההגשה ! טוחנים יחד את כל המרכיבים בסיר עד שמגיעים למרקם של משחה.
מגישים את הרוטב לצד מנות שתרצו. תהנו !
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !




תגובות