נתח קצבים
- arikly123
- 9 באוק׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 23 בדצמ׳ 2022
זה הוא נתח מעניין מכיוון שהוא לא רך כמו הסטייקים שאנחנו רגילים אליהם אך הביקוש אליו גבוה מפני שהוא בעל טעם עוצמתי, משתלב טוב עם מנות נוספות בצד והשמועות מספרות שהקצבים היו משאירים אותו לעצמם כי זה היה נחשב הנתח הכי טוב בשבילם.

לצד הנתח מומלץ להוסיף תוספות כגון ציפס, פירה, שום קונפי וכל מה שרק נראה לכם מתאים.
מתכון
2 רצועות נתח קצבים במשקל 250 גרם (בקשו מהקצב לנקות את הרצועות משומן וגידים)
מלח גס ופלפל גס
כף צ’ילי גרוס
שמן זית
בואו נתחיל בהכנה
1
מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית.
2
כאשר המחבת חמה, מניחים את הנתחים על המחבת וצולים כל צד כ3 דקות על להבה גבוה.
3
החלק האחרון, ההגשה ! לאחר שהנתחים נחו חצי דקה, מגישים את נתחים לשולחן, פורסים דק, מוסיפים ציפס, פירה, שום קונפי או כל תוספת שנראת לכם מתאים ונותנים לארוחה להתחיל.
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !




תגובות