שווארמה עגל
- arikly123
- 24 בספט׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 26 בדצמ׳ 2022
כולנו אוהבים שווארמה, אבל תמיד אוכלים אותה בחוץ, הרבה פעמים אנחנו מחפשים את הדרך המושלמת להכין שווארמה בבית אבל לא מוצאים, קבלו מתכון קל להכנה, בלי מתקן שווארמה, עם טעמים מטורפים וריח כמו בשווארמה אמיתית.

בכדי לקבל מרקם וטעמים כמה שיותר זהים לשווארמה שאנחנו אוכלים בחוץ מומלץ וכידאי להקפיד על חיתוך דק דק של הבשר ובנוסף על תיבול נכון בכדי לקבל חוויה נהדרת של שווארמה שתזכיר לכם את השווארמה שאתם תמיד אוכלים בחוץ.
מתכון
500 גרם מנתח שייטל בקר פרוס דק דק (ניתן לבקש מהקצב)
50 גרם שומן טלה איכותי (ליה)
כפית בהרט
חצי כפית קינמון
כפית כמון
כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
בואו נתחיל בהכנה
1
מערבבים את כל המצרכים עם נתח השייטל ושמים לפחות לשעה במקרר, מומלץ ל 10 שעות.
2
מחממים מחבת גדולה על הגז עד שהיא לוהטת.
פורסים על המחבת את רצועות השייטל כך שכל הרצועות יצרבו על המחבת, צורבים במשך דקה וחצי.
3
לאחר דקה וחצי ממשיכים להקפיץ על המחבת את רצועות השייטל כ 2 דקות נוספות.
4
מורידים את המחבת מהגז ונונתים לשווארמה לנוח חצי דקה .
5
החלק האחרון, ההגשה !
חותכים פיתות חמות לחצאים, ממלאים את הפיתות בשווארמה, מוסיפים טחינה, עמבה וחריף לפי הטעם האישי של כל אחד ונותנים לכולם להנות מארוחה וחוויה קולינרית מדהימה !
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !
Comments