סטייק טי-בון
- arikly123
- 27 בספט׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 25 בדצמ׳ 2022
תכירו את נתח הטי-בון, נתח אשר מורכב משני נתחים שונים: פילה וסינטה, מה שנותן לסטייק טעמים מדהמים.
חשוב לצלות את הנתח נכון בכדי לקבל מידת עשיה מומלצת מדיום, מה שיתן לנו סטייק עסיסי ולא יבש.

הטי-בון נקרא כך מפני שהוא מתחיל כאשר הפילה הוא קטן יותר ונקרא כך על שם העצם בצורת T שבמרכזו.
מתכון
סטייק טי-בון בעובי 3-4 ס"מ
מלח גרוס גס ופלפל גרוס גס
בואו נתחיל בהכנה
1
מחממים מחבת פסים כבדה או מנגל לחום לוהט.
2
צולים את סטייק הטי-בון דקה וחצי מכל צד למידת עשייה מדיום.
3
החלק האחרון, ההגשה !
מגישים את סטייק הטי-בון לשולחן, פורסים עם סכין, מוסיפים צימיצורי ושום קונפי מעל ונותנים לארוחה להתחיל.
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !
Comments