top of page

סטייק טי-בון

  • arikly123
  • 27 בספט׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 25 בדצמ׳ 2022

תכירו את נתח הטי-בון, נתח אשר מורכב משני נתחים שונים: פילה וסינטה, מה שנותן לסטייק טעמים מדהמים.

חשוב לצלות את הנתח נכון בכדי לקבל מידת עשיה מומלצת מדיום, מה שיתן לנו סטייק עסיסי ולא יבש.

סטייק טיבון על הגריל
סטייק טיבון על הגריל

הטי-בון נקרא כך מפני שהוא מתחיל כאשר הפילה הוא קטן יותר ונקרא כך על שם העצם בצורת T שבמרכזו.


מתכון

סטייק טי-בון בעובי 3-4 ס"מ
מלח גרוס גס ופלפל גרוס גס

בואו נתחיל בהכנה


1


מחממים מחבת פסים כבדה או מנגל לחום לוהט.

2


צולים את סטייק הטי-בון דקה וחצי מכל צד למידת עשייה מדיום.


3


החלק האחרון, ההגשה !

מגישים את סטייק הטי-בון לשולחן, פורסים עם סכין, מוסיפים צימיצורי ושום קונפי מעל ונותנים לארוחה להתחיל.



אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !


Comments


bottom of page