top of page

חומוס ביתי עם בשר

  • תמונת הסופר/ת: ART OF FOOD
    ART OF FOOD
  • 31 בדצמ׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 1 בינו׳ 2023

מאכל מדהים שרובנו מכירים, מגיע תמיד עם פיתה חמה ואיזו תוספת מעליו או אפילו ככה כמו שהוא פשוט מושלם. הרבה חושבים כי להכין חומוס אמיתי כמו בחומסיות זה עניין קשה ומסובך אך היום נראה לכם מתכון קל וטעים לחומוס ביתי מדהים עם תוספת בשר.

גרגרי חומוס עם עשבי תיבול ובצל סגול
גרגרי חומוס עם עשבי תיבול ובצל סגול

חומוס היא מנה מדהימה שאפשר להגיש כמנה עיקרית או התחלתית בכל ארוחה שתרצו.


מתכון

מצרכים לחומוס

3 כוסות של גרגרי חומוס מבושלים (ניתן לקנות גרגרי חומוס מבושלים מוכנים בשימורים)
חצי כוס של טחינה גולמית
שליש כוס מי בישול של החומוס
חצי כפית מלח, חצי כפית כמון
מיץ של רבע לימון טרי (ניתן להוסיף גם חצי לימון)

מצרכים לבשר

בצל לבן אחד קצוץ דק דק
חופן פטרוזליה קצוץ דק דק
5 שיני שום קצוצים דק דק
חצי ק"ג בשר טחון
כף רסק עגבניות
חצי כפית כמון, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל, חצי כפית פפריקה

בואו נתחיל בהכנה


1


מכניסים את כל המצרכים של החומוס למעבד מזון עם להב מתכת, ומעבדים כ 2 דקות עד שמתקבל לנו חומוס סמיך וחלק.


2


להכנת הבשר, במחבת חמה מטגנים את הבצל כ 2 דקות עד שהוא מתרכך מעט, מוסיפים את השום לדקה נוספת ולאחר מכן מוסיפים את כל שאר המרכיבים כולל הבשר ומבשלים כ10 דקות עד שהבשר מוכן.


3


שלב אחרון, ההגשה!

מגישים את החומוס על גבי צלחת, מעל החומוס מוסיפים את הבשר, מזלפים מעל שמן זית, ניתן לפזר מעט זעתר או פפריקה ולהוסיף תוספת שאתם אוהבים כמו גרגרי חמוס, פול, צנוברים ועוד. בתאבון!



אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !


Comments


bottom of page