דנבר קאט
- arikly123
- 12 באוק׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 23 בדצמ׳ 2022
דנבר קאט הוא נתח לא פופולרי במיוחד אך מדובר בנתח עסיסי מאוד אשר נחשב לנתח משויש, עם טעם נפלא וכזה שניתן לצלייה של כמה דקות בלבד וזה מה שהופך את הנתח לקל להכנה.

הנתח הפך למאוד מבוקש ומצליח עם הזמן בגלל מחירו הנמוך יחסית לנתחים הפופלרים שאנחנו מכירים אשר נמכרים במחירים הרבה יותר גבוהים מהדנבר קאט.
מתכון
סטייקים של דבנר קאט במשקל של כ 250 גרם
מלח גס ופלפל גס
שמן זית
בואו נתחיל בהכנה
1
מחממים מחבת פסים או מנגל לחום גבוה.
2
מורחים היטב את הסטייקים בשמן הזית.
3
צולים את הסטייקים כ 2 וחצי דקות מכל צד למידת עשייה מדיום.
4
החלק האחרון, ההגשה ! לאחר שהסטייקים נחו כ 5 דקות, מגישים את הסטייקים לשולחן, פורסים דק, מוסיפים צימיצורי ושום קונפי, פטריות צלויות, ציפס או כל תוספת אחרת שתרצו ונותנים לארוחה להתחיל.
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !




תגובות