top of page

טראפלס שוקולד וטחינה טבעוני

עודכן: 10 במאי 2023

קינוח טבעוני לחלוטין, קל להכנה שיוצא טעים תמיד!

שוקולד
טראפלס שוקולד עם אבקת קקאו

החלק הכי כיף במתכון הזה הוא שיש הרבה מקום לטעם אישי ולהפתעות חדשות.


מתכון

תבנית אינגליש קייק
100 גרם שוקולד מריר (פרווה ולכן טבעוני)
100 גרם טחינה גולמית, רגילה
פצפוצי אורז/ שקדים קלופים וקצוצים/ אגוזים אחרים
אבקת קקאו/ שבבי קוקוס, לא חובה

בואו נתחיל בהכנה


1


ממיסים את השוקולד המריר בקערה. ניתן להמיס במיקרו כדי שלא ייחרך בסיר, כל פעם לכחצי דקה כדי שהשוקולד לא יתקשה- חצי דקה חימום במיקרו, להוציא ולערבב ולהכניס שוב, עד שנמס לחלוטין.


2


לאחר שהשוקולד נמס מוזגים אתה הטחינה הגולמית לקערה ומערבבים עד שהתערובת אחידה לגמרי.


3


כעת ניתן להחליט איזה מילוי תרצו- המלצה להשתמש בפצפוצי אורז על מנת לאוורר את המנה שעלולה להיות דחוסה מאוד וכבדה אחרי ההקפאה. ניתן כמובן להוסיף אגוזים, חמוציות או כל דבר אחר שעולה על הדעת כל עוד הוא קצוץ.


4


שופכים את התערובת הסופית לתבנית אינגליש קייק, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים למקפיא לפחות ל-3 שעות.


5


אם תרצו לצפות את הקינוח באבקת קקאו או שבבי קוקוס, יש להוציא את המקפא מהתבנית ולחתוך לקוביות על מנת שתוכלו לצפות כל קובייה בנפרד. לאחר מכן יש להחזיר לתבנית או לקופסא ולשים בהקפאה.


6


שלב אחרון, ההגשה!

מגישים כקינוח או נשנוש מפנק בסוף היום, עוצמים עיניים ונהנים מהטעם. בתיאבון!




אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !


תגובות


bottom of page