top of page

קציצות בשר עם פירות יבשים

  • תמונת הסופר/ת: ART OF FOOD
    ART OF FOOD
  • 3 בינו׳ 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 7 בינו׳ 2023

מתכון קל לתבשיל נהדר של קציצות עסיסיות ברוטב של פירות יבשים. מנה שתשאיר תמיד טעם של עוד בכל ארוחה.

קציצות בשר
קציצות בשר

מנה טעימה במיוחד שמפתיעה כל פעם מחדש, שילוב של טעמים מלוחים ומתוקים מביא למנה מיוחדת שתמיד כיף להגיש כארוחה עיקרית בשולחן או כסתם ארוחה מפנקת לעצמכם.


מתכון

מצרכים לקציצות

חצי קילוגרם של בשר טחון
ביצה אחת
2 וחצי כפות של פירורי לחם
חופן פטרוזליה קצוצה
מיץ של רבע לימון טרי (לא חובה)
רבע כפית כמון, רבע כפית קינמון, 2 כפות מלח

מצרכים לרוטב

חצי כוס שזיפים
חצי כוס משמשים
שקית של ערמונים ( בערך כ100 גרם)
כפית פפריקה, חצי כפית כמון, חצי כפית צילי יבש (לא חובה), כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור
2 כוסות מים
2 כפות רסק עגבניות

בואו נתחיל בהכנה


1


בקערה מערבבים ולשים היטב את כל המצרכים לקציצות עד שמקבלים תערובת טובה וחלקה.


2


מחממים מחבת גדולה עם שמן, יוצרים קציצות בגודל שרוצים ומניחים לטיגון בערך כ 2 דקות מכל צד.

תוך כידי שהקציצות במחבת, מכניסים לסיר עמוק את כל המרכיבים של הרוטב ומביאים לרתיכה של הרוטב.


3


מכניסים את את הקציצות לרוטב אשר רתח, מורידים את האש ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים למשך 45 דקות. שימו לב לערבב מידי פעם.


4


שלב אחרון, ההגשה!

מגישים את המנה בקערה עמוקה, מעל המנה ניתן לפזר מעט פטרוזיליה, מזלפים מעל שמן זית למי שאוהב. בתאבון!



אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !


 
 
 

Comments


bottom of page