top of page

תבשיל פרגיות עם אורז בסמטי ודבש

  • תמונת הסופר/ת: ART OF FOOD
    ART OF FOOD
  • 16 בינו׳ 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

תבשיל עם דבש, פרגיות ואורז שמשלב טעמים מתוקים ומלוחים, שילוב הטעמים יוצר מנה מעניינת וטעימה במיוחד שתשדרג לכם את את ארוחת הצהריים בעבודה או בבית.

דבש
דבש

השילוב של בישול הפרגיות יחד עם האורז יוצר מנה רכה ומדהימה שתהנו מכל ביס.


מתכון

500 גרם פרגיות חתוכות לקוביות
כוס אורז בסמטי
3 שיני שום קצוצות דק דק
גזר אחד מקולף וחתוך לרצועות דקות
2 כפות סויה
3 כפות דבש
חצי כוס של בצל ירוק קצוץ דק דק
2 כוסות מים
2 כפיות מלח, חצי כפית כמון, חצי כפית קינמון

בואו נתחיל בהכנה


1


במחבת רחבה ועמוקה או סיר עם כ2 כפות שמן זית מטגנים את הפרגיות, הגזר והבצל ירוק במשך 4 דקות, לאחר 4 דקות מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת .


2


מוסיפים למחבת את האורז, מים ושאר המרכיבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, לאש קטנה ומבשלים כ15 דקות עד אשר הנוזלים נעלמים והאורז רך (במקרה הצורך ניתן להוסיף מעט מים בכדי להביא לריכוח נוסף).


3


שלב אחרון, ההגשה!

מגישים את התבשיל בצלחת עמוקה, מעל ניתן לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה, לפזר מעט מיץ לימון. בתאבון!



אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !


1 Comment


kivibat
Feb 05

אפשר עם אורז יסמין?

Like
bottom of page