top of page

רוסטביף אנטריקוט

  • תמונת הסופר/ת: ART OF FOOD
    ART OF FOOD
  • 11 בספט׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 27 בדצמ׳ 2022

רוסטביף אנטריקוט היא מנה מושלמת לכל אוהבי הבשר, הרוסטביף צלוי היטב מבחוץ ועשוי עסיסי וטעים מבפנים.

בדרך כלל כדאי לצלות אותו לדרגת מדיום, הוא יוצא שחום מבחוץ ,עסיסי ורך מבפנים.

רוסטביף אנטריקוט פרוס
רוסטביף אנטריקוט פרוס

את הרוסטביף אנטריקוט אידיאלי לאכול עם ירקות בתנור וטיפה ריבת בצל מעליו.

מתאים לסנדוויצים נהדרים שמשדרגים לכם את הסנדוויץ בכמה רמות מעל.


מתכון


2 ק”ג אנטריקוט איכותי
4 כפות של חרדל דיז’ון איכותי
רבע כוס שמן זית איכותי
כפית פפריקה מעושנת (לחובבי הטעם המעושן)
מלח גס ופלפל גס לפי הטעם

בואו נתחיל בהכנה


1


מחממים תנור לחום גבוה כ 230 מעלות (לא פחות מ 220)


2


בקערה מערבבים יחד את כל המוצרים של הרוטב לנתח האנטריקוט.


3


מרפדים תבנים אפייה בנייר כסף ומניחים עליו את האנטריקוט, שופכים על הנתח את הרוטב שנוצר לנו בקערה ומעסים את הנתח טוב בכדי שהרוטב יכסה את כלל הנתח.


4


מכנסים לתנור שחומם מראש את הנתח עם התבנית אפייה ומשאירים את הנתח ל 17 דקות, לאחר מכן מורידים את הטמפרטורה ל170 מעלות ומשאירים את הנתח ל 40 דקות לקבלת מידת עשייה מדיום, אם רוצים מידת עשיה עשויה יותר מומלץ להשאיר את הנתח ל 50-55 דקות בתנור.

הוציאו את הנתח מחוץ לתנור, העבירו לבוצר וחכו 10 דקות.


5


החלק האחרון, ההגשה !

לאחר שהנתח נח 10 דקות, מגישים את הרוסטביף לשולחן, פורסים דק לעיני כל האורחים, מוסיפים צימיצורי, ריבת בצל ושום קונפי מעל ונותנים לארוחה להתחיל.


אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !

Kommentare


bottom of page