ספגטי בולונז עם טחון מן הצומח
- ART OF FOOD

- 11 בספט׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 27 בדצמ׳ 2022
ספגטי בולונז היא מנה מצוינת ואהובה מאוד, עם המעבר לצמחונות או טבעונות אין שום סיבה לוותר על המנה המדהימה הזאת. קבלו מאיתנו מתכון מדהים וטעים, צמחוני לחלוטין עם המון חלבון ברוטב עשיר טעמים עם מראה בשרי וטעם של עוד.

יש הרבה סוגי מתכונים לבולונז, יש מתכונים שהבישול הוא ארוך מאוד ויש מתכונים שהבישול הוא קצר.
במתכון של היום נתמקד במתכון קצר מפני שאנחנו מבשלים עם תחליף בשר.
מתכון
200 גרם של טחון מן הצומח (ניתן למצוא בסופרים, של חברות כגון טבעול ועוד.)
2 עגבניות מגורדות
גזר 1 מגורד דק
מקל אחד של סלרי קצוץ דק
חצי כוס מים רותחים (ניתן להחליף בחצי כוס יין אדום)
שן שום אחת כתושה
2 כפות של רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
בצל אחד קצוץ דק
כפית סוכר, כפית פלפל שחור
עלי בזליקום לפי הטעם
גבינת פרמזן להגשה מעל המנה
חצי חבילת פסטה
בואו נתחיל בהכנה
1
מחממים את השמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום במשך כ 10 דקות עד לריכוך.
מוסיפים את כל שאר המצרכים למעט תחליף הבשר ומבשלים כ 15 דקות עד שהרוטב מסמיך.
2
בנתיים שהרוטב מתבשל, נכין את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי החבילה ונשמור בקערה 4 כפות ממי הבישול של הפסטה.
3
לאחר שהרוטב התבשל כ 15 דקות, נוסיף את הטחון מן הצומח ואת מי הבישול של הפסטה ששמרנו בצד, נערבב היטב וניתן לו להתבשל עוד כ 5 דקות.
4
החלק האחרון, ההגשה !
מגישים בצלחות את הספגטי מעורבב יחד עם הרוטב בולונז שהכנו, מעל אפשר לפזר גבינת פרמזן ולהוסיף מעט עלי בזליקום.
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !




תגובות