קרפצ'יו בקר
- arikly123
- 21 בספט׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 27 בדצמ׳ 2022
פרוסות דקיקות ורכות של פילה בקר בתיבול מדויק, מנה פשוטה וקלה להכנה. מתאימה לאירוח מושלם כמנת פתיחה או נשנוש ליין טוב.

המון אנשים אוהבים את המנה הזאת וזה מובן לגמריי. מנה קלילה עם טעמים וניחוחת נהדרים, שמשתלבת טוב מאוד עם אלכהול ונותנת פתיחה מדהימה לכל ארוחה. לצד כל הדברים הטובים האלו המון אנשים עדיין בטוחים שזאת מנה קשה להכנה ואוכלים אותה לרוב במסעדות. בדיוק בשביל זה הכנו לכם מתכון מדהים שיראה לכם כמה קל להכין קרפצ'יו בקר בבית.
מתכון
2 כוסות יין אדום
סלק קטן פרוס לקוביות
2 כפות חומץ בלסמי
2 כוסות ציר בקר
מלח לפי הטעם
כפית פלפל שחור
בואו נתחיל בהכנה
1
על אש גבוה בתוך סיר מערבבים יחד את בצל השאלוט, היין והחומץ.
2
מביאים לרתיחה על האש הגבוה ולאחר מכן מורידים לאש קטנה וממשיכים לבשל עד צמצום הרוטב בחצי מהכמות (בערך כ10 – 15 דקות).
3
לאחר שהרוטב הצטמצם, מורידים מהאש את הרוטב, מוסיפים את הפלפל השחור ומערבבים היטב.
4
החלק האחרון, ההגשה ! מגישים כל מנה שתרצו לשולחן שלכם, מוסיפים את רוטב היין האדום מעל המנה ונותנים לארוחה להתחיל.
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !
Comments